Stannah logo
Bel vrijblijvend een adviseur
0858886701

Een Tweedehands Traplift Kopen

Gebruikte en gereviseerde trapliften

Naast nieuwe trapliften levert Stannah ook gebruikte trapliften. Een gebruikte of gereviseerde Stannah traplift wordt altijd grondig getest en gecontroleerd zodat een veilige en langdurige werking altijd gewaarborgd is. Alleen trapliften die aan de strenge eisen voldoen en die van goede kwaliteit zijn, krijgen het Stannah keurmerk.

Gebruikte Trapliften

U kiest graag voor een duurzame oplossing, maar hoe gaat dit in zijn werk bij de aanschaf van een tweedehands traplift? We kunnen ons voorstellen dat een gebruikt exemplaar de nodige vragen met zich meebrengt.‘Past hij wel in mijn woning?’ ‘Zit er garantie op?’ En nog belangrijker: ‘Is een gebruikte traplift wel veilig?

Gereviseerde trapliften van Stannah – de maatstaf in gebruikte trapliften:

Alleen trapliften die aan de strenge eisen voldoen en die dus van goede kwaliteit zijn, krijgen het Stannah-keurmerk. Stannah garandeert het volgende:

  • Voor een veilige, soepele werking en om ervoor te zorgen dat uw trap zoveel mogelijk beloopbaar blijft kiest Stannah altijd voor een nieuwe rail
  • Strenge controle van de stoel en motor om een perfecte staat te kunnen verzekeren
  • Stannah levert uitsluitend kwalitatief goede en jonggebruikte tweedehands liften om ervoor te zorgen dat u vele jaren gemak hebt van de traplift
  • De gebruikte Stannah trapliften voldoen aan de huidige veiligheidsnormen en kwaliteitsgaranties
  • Van iedere gebruikte Stannah traplift is de geschiedenis bekend en vastgelegd
  • De gebruikte trapliften worden geïnstalleerd door een gecertificeerde Stannah-monteur
  • U heeft 12 maanden garantie op een gebruikte Stannah traplift
  • Een tweedehands traplift wordt geleverd met nieuwe accu’s
  • Stannah levert altijd een nieuwe, smalle, maarwerk rail. De kleur van de rail kunt u naar wens aanpassen, zodat de rail perfect past in uw woonomgeving.
  • Er is altijd ondersteuning: onze servicedienst is 7 dagen per week beschikbaar

 

Dankzij onze grote voorraad kunt u kiezen uit diverse type stoelen, opties en kleuren. Zo zorgen we ervoor dat de traplift is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Let op: er zijn ook particulieren die gebruikte/ tweedehands Stannah trapliften aanbieden

Wij adviseren u deze niet aan te schaffen! Het is mogelijk dat ze niet aan de vereiste veiligheidsvoorschriften voldoen, u heeft geen garantie en de installatie wordt vaak niet door een professionele monteur uitgevoerd. Daarbij is de kans dat de rail exact past op uw trap nihil. Dit is essentieel voor een goed werkende traplift. Om deze reden levert Stannah haar gebruikte trapliften altijd met een nieuwe rail.

Wij helpen u graag met een veilige tweedehands traplift
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het installeren van een tweedehands traplift. Wij helpen u graag.
Neem contact op via 085 208 43 43 en bespreek alle mogelijkheden met onze adviseur.
Zo maakt u sneller de beste keuze.