Stannah logo
Bel vrijblijvend een adviseur
0858886701

Trapliften

icon cal

24th Jan 2017

Hoewel alle trapliften hetzelfde lijken, bestaan er toch grote onderlinge verschillen in kwaliteit en gebruiksgemak… en het is uiteraard in uw belang dat u een type traplift kiest die optimaal bij uw eigen trapsituatie en bij uzelf past.

Omdat geen trap hetzelfde is levert Stannah maatwerk. Voor elk soort trap heeft Stannah een traplift die exact beantwoordt aan uw behoeften. U hoeft dus niet bang te zijn dat het trapgat te smal is of dat uw partner de trap niet meer kan gebruiken, doordat de lift teveel ruimte inneemt. Gebruiksgemak, comfort en veiligheid zijn de voornaamste troeven van onze trapliftsystemen.

Alle Stannah trapliften werken op een batterijsysteem, dat automatisch oplaadt in de rustposities, zodat uw traplift altijd klaar is voor gebruik, zelfs als er tijdelijk een stroomstoring is. Ons unieke aandrijfmechanisme verzekert u van een plezierige, gemakkelijke en stille rit, met een zachte start en stop.

Rechte trappen

Voor rechte trappen heeft Stannah recent een nieuwe rail geïntroduceerd. Deze ultramoderne rail zorgt ervoor dat de trapliftstoel zeer stil en soepel omhoog gaat. Daarnaast ziet de rail er ook nog eens mooi uit.

Lees meer voordelen..

Trappen met bochten

Een zeer dunne rail (slechts 4,5 cm) en maatwerk zorgen voor een soepele en veilige werking van de traplift, terwijl de breedte van de trap bijna volledig behouden blijft voor de overige trapgebruikers.

Lees meer voordelen..

Trapliftstoelen

Stannah biedt een breed palet aan stoelen en bekledingsopties. Zo kunt u de stoel kiezen die past bij uw interieur en bij uw mogelijkheden.

Lees meer over de trapliftstoelen van Stannah..

 

Buitentraplift

Heeft u een trap buitenshuis? Bijvoorbeeld in uw tuin, of op uw boot? Ook dan biedt Stannah een oplossing. De Stannah buitentraplift presteert goed bij alle weersomstandigheden, van -10°C tot +40°C.

Lees meer over de buitentraplift van Stannah..

 

Tweedehands trapliften

Naast nieuwe trapliften levert Stannah ook gebruikte trapliften van eigen merk. Dit is een voordelig alternatief, maar met de kwaliteit die u van een Stannah traplift mag verwachten!

Lees meer over tweedehands trapliften..