Stannah logo
Bel vrijblijvend een adviseur
0858886701

Producten

icon cal

8th Jul 2015

Stannah is een familiebedrijf met 150 jaar ervaring. Wij zijn er om het leven gemakkelijker te maken. Stannah is bekend geworden met trapliften, en is inmiddels de grootste fabrikant van trapliften ter wereld. Daarnaast levert Stannah wereldwijd een scala aan andere (lift)producten. Met al onze producten streven we ernaar om mensen het plezier van hun mobiliteit terug te geven. Hierbij zijn gebruiksgemak, comfort en veiligheid onze voornaamste troeven.

Trapliften

Trapliften zijn er in alle soorten en maten. Het maakt niet wat voor trap u heeft, Stannah biedt een oplossing die is afgestemd op uw wensen, zelfs voor trappen buitenshuis. Naast nieuwe trapliften levert Stannah ook gebruikte trapliften van eigen merk.
Lees meer over onze trapliften..

Plateauliften

Met een plateaulift (ook wel bekend als platformlift) kunt u met rolstoel en al veilig uw trap op, zodat u zonder hulp van anderen kunt genieten van alle etages. Plateauliften worden veelal geïnstalleerd in openbare gebouwen en bij bedrijven, maar zijn met een kleiner formaat plateau soms ook in een woonhuis te plaatsen.
Lees meer over onze plateauliften..

Huisliften

Met een luxe huislift van Stannah gaat u verticaal door het plafond. Echter valt de ingreep in uw huis mee, en zijn de luxe huisliften van Stannah verrassend betaalbaar. Zo heeft de huislift van Stannah geen schacht nodig, en ook geen takelsysteem bovenop de lift. Het enige dat u ziet is een mooie afgewerkte open of gesloten cabine met twee mooie verticale buizen.
Lees meer over onze huisliften Salise en Stratum..