Stannah logo
Bel vrijblijvend een adviseur
0858886701

Wat kost een lift in huis?

Een lift in huis wordt vaak geassocieerd aan luxe en voor de rijken der aarde, maar wat kost in een lift in huis nou echt? Bekijk hier de informatie die u nodig heeft.

Wat kost een lift in huis?

Aan welke prijs moet ik denken bij een lift in huis?

Het is moeilijk om een correcte prijsindicatie te geven, omdat de prijs afhankelijk is van de omstandigheden van uw huis en van uw behoeftes. Logischerwijs wilt u wel weten waar u ongeveer aan toe bent. Bel ons op en een deskundige adviseur zal aan de hand van een aantal eenvoudige vragen de voorlopige technische haalbaarheid bepalen en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie

Wanneer u een concrete prijs voor uw lift wilt weten, dan is de enige optie een vrijblijvend, kosteloos bezoek van één van onze adviseurs aan te vragen. De adviseur kan u het beste helpen, bepaalt in samenspraak met u de beste locatie voor de lift en geeft antwoord op uw vragen zodat u zonder twijfels een geïnformeerde keuze kunt maken. Een lift kopen is niet een alledaagse boodschap! U kunt rustig uw opties overwegen, de prijs die u heeft ontvangen veranderd niet*.

Het is belangrijk om eerst goed te bekijken naar wat voor lift u op zoek bent. Voor welk doel heeft u een lift thuis nodig? Een lift voor een rolstoelgebruiker dient namelijk andere opties te hebben dan een huislift die uitsluitend staand wordt gebruikt. De prijs voor een personenlift met een schacht en verschillende stopplaatsen kan snel oplopen tot wel 40.000 Euro. Onze huisliften hebben geen schacht, zoals de lift die op de bovenstaande afbeelding te zien is, de Salise, werkt deze dankzij een zelfdragende constructie, met hydraulische aandrijving via twee geleidingsstangen. Een mooie oplossing en mooi product voor een betaalbare prijs.

Waar is de prijs van de lift afhankelijk van?

De prijs van uw lift is afhankelijk van een aantal factoren. Bij een huislift is de trap geen factor omdat u deze bijna overal waar u dat wilt kunt plaatsen. Uiteraard moet dat bouwtechnisch wel kunnen, omdat een huislift niet aan uw trap gebonden zit maar “door de vloer gaat”.

  • Is de verdiepingsvloer van hout of van beton?
  • Is er boven en beneden voldoende ruimte voor het plaatsen van de lift en voor de looproute, of moet er het e.e.a. worden aangepast?
  • Hoeveel ruimte wenst u in de lift?
  • Hoe hoog zijn de verdiepingen?
  • Is er spraken van een schuin dak?
  • Extra opties; zoals een stoeltje in de lift

Wilt u alles weten over onze elegante huislift de Salise of onze unieke rolstoellift de Stratum? Bekijk de desbetreffende pagina’s. Indien u advies op maat en een gespecificeerde prijsopgave wenst, dan kunt u het beste een afspraak met een van onze adviseurs maken. Bel ons zodat wij u beter kunnen informeren en de afspraak voor u kunnen maken.

Trapliften

Indien een traplift de beste optie voor u is, verwijzen wij u graag door naar onze pagina met alle informatie betreffende de Stannah trapliften .

Ik wil een Stannah brochure

Request Brochure
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld
    * Verplicht veld