Stannah logo
Bel vrijblijvend een adviseur
0858886701

Wereldwijd marktleider in trapliften

In 1867 startte Joseph Stannah een kleine zaak in het Londense havengebied. Vandaag is Stannah nog altijd een familiebedrijf. Maar wel één dat wereldwijd marktleider in trapliften is, met een breed en innovatief assortiment. Zo vindt iedereen er zijn traplift.

Stannah produceert, verkoopt, installeert en onderhoudt trapliften. Zo heeft u één aanspreekpunt, en heeft u uitsluitend te maken met goed opgeleide en kundige medewerkers. Stannah is dé specialist als het gaat om liften in uw huis.

Wij zijn er om het leven gemakkelijker te maken en om mensen meer voldoening te geven. Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat beslissingen te nemen waarvan wij weten dat ze goed zijn voor het bedrijf, onze mensen en onze klanten. Wij zijn er trots op om een kwalitatief goed advies te geven, en u alle informatie en tijd te geven die u nodig heeft om tot een gedegen beslissing te komen.

Eenmaal aangeschaft biedt Stannah een eersteklas servicedienst. Gespecialiseerde technici staan 7 dagen per week ter beschikking om vragen te beantwoorden of technische problemen op te lossen.

Stannah oud

We staan al 150 jaar voor u klaar.

Bij Stannah weet iedere medewerker heel goed waarom we liften ontwikkelen.
En wat we daarmee bereiken.

Wat we doen

 • We bieden veiligheid. Want we ontwerpen en produceren smalle liften op rails. Die zijn veilig, gebruiksvriendelijk en comfortabel.

 • We geven families gemoedsrust. Want zij weten dat hun familielid zich veilig op eigen houtje door het hele huis beweegt.

 • We verlengen de onafhankelijkheid van mensen. Want dankzij een traplift blijven zij zo lang in hun eigen woning als ze zelf willen.

 • We houden mensen langer actief. Want ze kunnen langer doen wat ze graag doen, in en rond hun huis.

Hoor het ook van een ander…

Mijn traplift heeft mijn leven verrijkt. Het jaarlijkse onderhoud zorgt ervoor dat ik nooit problemen heb. Ik ben zeer tevreden over de lift en de service van Stannah.

M. B. Breda

Meer klantenervaringen

Hebt u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?
Bel een Stannah-adviseur: 0858886701

Waarom kiezen voor Stannah?

Een traplift kiest u niet halsoverkop. Neem de tijd om voldoende te vergelijken. Wij vertellen u alvast graag over de troeven van Stannah.

Stannah werkt altijd veilig

Altijd veilig

De Stannah-trapliften worden voortdurend onderworpen aan de meest veeleisende veiligheidstests. Zowel in de ontwerpfase als tijdens de productie.

Stannah producten worden met zorg gemaakt

Met zorg gemaakt

Bijna 700.000 klanten ervaren het comfort van een Stannah traplift.

Optimale prijs-kwaliteit verhouding

Optimale prijs-kwaliteitverhouding

Een Stannah traplift is er voor ieders budget. Naast nieuwe liften levert Stannah ook tweedehands trapliften met garantie.

Ervaar de eersteklas servicedienst bij Stannah

Eersteklas servicedienst

De technici van Stannah staan 7 dagen per week voor u klaar.

Meer over Stannah

De Stannah-belofte: ‘We houden altijd woord’

Dit jaar zal Stannah haar 700.000ste nieuwe traplift installeren. Hiermee is Stannah ’s werelds meest gekozen traplift. Stannah bestaat 150 jaar doordat we geloven in mond-tot-mond reclame door kwaliteit te leveren. De Stannah belofte is niets voor niets ‘wij houden woord’.

Inmiddels kozen bijna 700.000
mensen voor een Stannah-traplift.

Locaties Stannah trapliften verdelers

Stannah is een grote familie, verspreid over meer dan 50 landen in alle hoeken van de wereld.

U vindt Stannah-vestigingen onder andere in:

 • Nederland
 • België
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Verenigde Staten
 • Verenigd Koninkrijk

Maak je hele huis toegankelijk met een Stannah traplift

Stannah is er voor u:

 • u krijgt altijd eerst advies van een specialist. Is een traplift (nog) niets voor u? Dan vertellen we u dat ook.
 • u bepaalt zelf het materiaal en de kleur. Zo past uw model perfect in uw interieur.
 • u kiest uit een hele reeks van veiligheidsfuncties. U laat uw lift plaatsen binnen enkele uren – zonder grote ingrepen, zonder geluidsoverlast, en zonder rommel.
 • U vertrouwt op Stannah, dat al bijna 700.000 nieuwe trapliften plaatste en door maar liefst 98% van zijn klanten warm wordt aanbevolen.

Onze missie

Wij zijn er om het leven op duurzame wijze gemakkelijker te maken, en mensen meer voldoening te geven door het leveren van mobiliteitsoplossingen. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid en een gezamenlijke zorg voor mens en klimaat voorop.

Onze visie

Stannah streeft ernaar dat mensen met een mobiliteitsprobleem zich onafhankelijk en veilig kunnen blijven verplaatsen in en rondom gebouwen, en in hun geliefde woonomgeving kunnen blijven wonen.

Een maatschappelijk verantwoorde onderneming
(Stannah’s MVO beleid)

Duurzaam ondernemen speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Stannah. Als één van de vooraanstaande organisaties binnen onze sector zien wij het als onze verantwoordelijkheid om maatschappelijk en ethisch verantwoord te ondernemen.

Onze mensen en middelen staan klaar voor mensen met mobiliteitsproblemen om op duurzame wijze het leven gemakkelijker te maken. Hierbij staat de kwaliteit, veiligheid en de gezamenlijke zorg voor mens en klimaat voorop.

Het MVO beleid van Stannah is gebaseerd op de 3 P’s van sociaal ondernemen:

 • People
 • Planet
 • Profit

De directie van Stannah heeft MVO ambitie- en planningsdoelstellingen vastgesteld voor alle bedrijfsonderdelen. Door deze ambities na te streven hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Jaarlijks wordt de voortgang geëvalueerd en bekeken hoe we nog beter kunnen werken voor mens en milieu.

  

Stannah als bondgenoot

Als familiebedrijf doet Stannah haar uiterste best om langetermijnrelaties aan te gaan met haar klanten en medewerkers. Doordat vele collega’s reeds tientallen jaren voor Stannah werken brengen de medewerkers een schat aan ervaring, waar we iedere dag de vruchten van plukken. Wie goed doet, goed ontmoet.

Dagelijks ontmoeten we aardige, maar fysiek kwetsbare mensen die een hulpmiddel nodig hebben om zich veilig te verplaatsen. Wij van Stannah voelen ons bevoorrecht om deze mensen te helpen, maar we willen graag meer voor ze doen. Om deze reden steunt Stannah diverse initiatieven en goede doelen die een positieve bedrage leveren in het leven van onze klanten.

Ergotherapie Nederland

Ergotherapie Nederland

De ergotherapeut is een belangrijke steunpilaar voor mensen die moeite hebben met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten als gevolg van mobiliteitsproblemen. Ergotherapie Nederland steunt de ergotherapeuten met belangenbehartiging, scholing, informatie en advies. Als partner van Ergotherapie Nederland steunt Stannah deze, voor onze klanten, belangrijke therapeuten.


» wwww.ergotherapie.nl

Parkinson Vereniging

Parkinson Vereniging

Op dit moment zijn er naar schatting 50.000 parkinsonpatiënten, variërend in de leeftijd van 13 tot 103. De Parkinson Vereniging zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. De kerntaken van de Parkinson Vereniging zijn informatievoorziening, lotgenotencontact en belangenbehartiging. Als officieel partner steunt Stannah het goede werk van deze vereniging.


» www.parkinson-vereniging.nl

Nationaal MS Fonds

Nationaal MS Fonds

MS is een ongeneselijke ziekte die vaak in de bloei van iemands leven wordt gediagnosticeerd. De ziekte kent vele gezichten en onzekerheden. Het is een aandoening van het centrale zenuwstelsel en geen spierziekte zoals vroeger werd gedacht. Als onderzoekspartner van het Nationaal MS Fonds bundelen wij onze krachten om een verschil te maken in de levens van mensen met multiple sclerosis.


» www.nationaalmsfonds.nl