Stannah logo
Bel vrijblijvend een adviseur
0858886701

Wereldwijd marktleider in trapliften

In 1867 startte Joseph Stannah een kleine zaak in het Londense havengebied. Vandaag is Stannah nog altijd een familiebedrijf. Maar wel één dat wereldwijd marktleider in trapliften is, met een breed en innovatief assortiment. Zo vindt iedereen er zijn traplift.

Stannah produceert, verkoopt, installeert en onderhoudt trapliften. Zo heeft u één aanspreekpunt, en heeft u uitsluitend te maken met goed opgeleide en kundige medewerkers. Stannah is dé specialist als het gaat om liften in uw huis.

Wij zijn er om het leven gemakkelijker te maken en om mensen meer voldoening te geven. Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat beslissingen te nemen waarvan wij weten dat ze goed zijn voor het bedrijf, onze mensen en onze klanten. Wij zijn er trots op om een kwalitatief goed advies te geven, en u alle informatie en tijd te geven die u nodig heeft om tot een gedegen beslissing te komen.

Eenmaal aangeschaft biedt Stannah een eersteklas servicedienst. Gespecialiseerde technici staan 7 dagen per week ter beschikking om vragen te beantwoorden of technische problemen op te lossen.

Stannah oud

We staan al 150 jaar voor u klaar.

Bij Stannah weet iedere medewerker heel goed waarom we liften ontwikkelen.
En wat we daarmee bereiken.

Wat we doen

 • We bieden veiligheid. Want we ontwerpen en produceren smalle liften op rails. Die zijn veilig, gebruiksvriendelijk en comfortabel.

 • We geven families gemoedsrust. Want zij weten dat hun familielid zich veilig op eigen houtje door het hele huis beweegt.

 • We verlengen de onafhankelijkheid van mensen. Want dankzij een traplift blijven zij zo lang in hun eigen woning als ze zelf willen.

 • We houden mensen langer actief. Want ze kunnen langer doen wat ze graag doen, in en rond hun huis.

Hoor het ook van een ander…

Mijn traplift heeft mijn leven verrijkt. Het jaarlijkse onderhoud zorgt ervoor dat ik nooit problemen heb. Ik ben zeer tevreden over de lift en de service van Stannah.

M. B. Breda
Meer klantenervaringen

Hebt u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?
Bel een Stannah-adviseur: 0858886701

Waarom kiezen voor Stannah?

Een traplift kiest u niet halsoverkop. Neem de tijd om voldoende te vergelijken. Wij vertellen u alvast graag over de troeven van Stannah.

Stannah werkt altijd veilig

Altijd veilig

De Stannah-trapliften worden voortdurend onderworpen aan de meest veeleisende veiligheidstests. Zowel in de ontwerpfase als tijdens de productie.

Stannah producten worden met zorg gemaakt

Met zorg gemaakt

Bijna 700.000 klanten ervaren het comfort van een Stannah traplift.

Optimale prijs-kwaliteit verhouding

Optimale prijs-kwaliteitverhouding

Een Stannah traplift is er voor ieders budget. Naast nieuwe liften levert Stannah ook tweedehands trapliften met garantie.

Ervaar de eersteklas servicedienst bij Stannah

Eersteklas servicedienst

De technici van Stannah staan 7 dagen per week voor u klaar.

Meer over Stannah

De Stannah-belofte: ‘We houden altijd woord’

Dit jaar zal Stannah haar 700.000ste nieuwe traplift installeren. Hiermee is Stannah ’s werelds meest gekozen traplift. Stannah bestaat 150 jaar doordat we geloven in mond-tot-mond reclame door kwaliteit te leveren. De Stannah belofte is niets voor niets ‘wij houden woord’.

Inmiddels kozen bijna 700.000 mensen voor een Stannah-traplift.

Locaties Stannah trapliften verdelers

Stannah is een grote familie, verspreid over meer dan 50 landen in alle hoeken van de wereld.

U vindt Stannah-vestigingen onder andere in:

 • Nederland
 • België
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Verenigde Staten
 • Verenigd Koninkrijk
Maak je hele huis toegankelijk met een Stannah traplift

Stannah is er voor u:

 • u krijgt altijd eerst advies van een specialist. Is een traplift (nog) niets voor u? Dan vertellen we u dat ook.
 • u bepaalt zelf het materiaal en de kleur. Zo past uw model perfect in uw interieur.
 • u kiest uit een hele reeks van veiligheidsfuncties. U laat uw lift plaatsen binnen enkele uren – zonder grote ingrepen, zonder geluidsoverlast, en zonder rommel.
 • U vertrouwt op Stannah, dat al bijna 700.000 nieuwe trapliften plaatste en door maar liefst 98% van zijn klanten warm wordt aanbevolen.