Stannah logo
Bel vrijblijvend een adviseur
0858886701

Financieren

icon cal

24th jan 2017

Stannah levert liften in diverse prijsklassen. Daarnaast levert Stannah ook tweedehands trapliften van eigen merk. Dit is een voordeligere keuze, maar met de kwaliteit die u van Stannah mag verwachten.

 

Indien u de investering op dit moment niet in zijn geheel kunt doen, dan kan Stannah u wellicht helpen middels een betaalregeling. U betaalt uw aankoop gedeeltelijk aan (voor aanvang van de installatie), en het resterende bedrag betaalt u in een aantal termijnen. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw lift en van uw bewegingsvrijheid in huis.

kennismakingsgesprek StannahIndien u de traplift volledig wilt financieren, dan kunt u contact opnemen met uw bank. Het financieren van woningaanpassingen blijkt in de praktijk echter lastig als je ouder wordt. Banken zijn zeer terughoudend bij het verstrekken van leningen aan mensen die de AOW-leeftijd zijn gepasseerd. Om deze reden is de Blijverslening geïntroduceerd. De Blijverslening is een financieringsregeling tegen gunstige voorwaarden, die het senioren mogelijk maakt om – met woningaanpassingen – langer in hun huis te blijven wonen. Ga voor meer informatie over de Blijverslening naar www.blijverslening.nl.

 

 

De Stannah-adviseur is volledig op de hoogte van alle type financieringsvormen. Bel ons op en onze adviseur voorziet u van passend advies.